Hitelek

Rulírozó hitel

A rulírozó hitel, olyan forgóeszköz célra nyújtott rugalmas hitelkeret, ahol a hitel igénybevétele és visszatöltése az Ügyfél kezdeményezése alapján történik.

Folyószámla hitel

Pénzügyi stabilitásának fokozására, vagy átmeneti likviditási problémák kezelésére, egyszerű és gyors megoldással szolgálhat a folyószámlahitel.

Forgóeszköz hitel

Rövid (éven belüli lejáratú) és tartós (éven túli lejáratú) időszakra igénybe vehető, a vállalkozás felmerülő készletbeszerzéséhez, nagyobb vevőköveteléseinek, vagy hosszabb fizetési határidők finanszírozásához illetve áthidalására szolgáló finanszírozási forma.

Beruházási hitel

 

A beruházási hitel a vállalkozások fejlesztéseinek, beruházásainak megfelelő formában, hosszútávon történő finanszírozására szolgáló hiteltípus.

Lombard hitel

A lombard hitel olyan rövid lejárató hitel, amely értékpapír-letéttel vagy forint-, devizabetéttel fedezett záloghitel, mely jól alkalmazható a vállalkozás átmenteti finanszírozási igényének megoldására.

Bankgarancia

Takarékszövetkezetünk a vállalkozások számára különböző bankgaranciák kibocsátását vállalja, igényeikhez és felmerült ügyleteikhez kapcsolódóan.

Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitel

Célja, hogy a mezőgazdasági vállalkozók szabad felhasználású, likviditási problémákat kezelő folyószámlahitelhez jussanak.

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel

Széchenyi Kártya bankkártyához kapcsolódó kedvező kamatozású, államilag támogatott, likviditási problémákat kezelő folyószámlahitel.

Széchenyi Beruházási hitel

A mikro-, kis- és közép-vállalkozások részére kialakított, kedvező kamatozású, állami kamat- és kezességi dj-támogatásban részesített beruházási hitel.

Széchenyi Forgóeszközhitel

A mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvező kamatozású, állami kamat- és kezességi dj-támogatásban részesített forgóeszközhitel.